"Ім'я, популярність і слава Кличка у світі можуть дуже багато принести Україні загалом", - Єрмак

Мер Києва Віталій Кличко – людина зі світовою популярністю, якого знають у світі, і ця частина його життя не достатньою мірою ще спрацювала на користь Україні.

Андрій Єрмак

Радник президента України Андрій Єрмак, якого 11 лютого Володимир Зеленський призначив главою Офісу президента, заявив, що мер Києва Віталій Кличко ще недостатньо використав свій вплив у світі для користі країні. Про це Єрмак сказав в інтерв'ю телеканалу "Україна 24" 10 лютого, передають Патріоти України.

"Моя особиста думка, я вважаю, що Віталій – людина зі світовою популярністю, яку знають у світі, і вважаю, що ось ця частина його життя не достатньою мірою, скажімо так, зіграла, спрацювала. Я думаю, що його ім'я, його популярність і його слава у світі можуть дуже багато принести Україні загалом. Я вважаю, що ім'я братів Кличків може принести набагато більше для України. Знаю його із самого початку як великого спортсмена, знаю, що це мер, якого обрали кияни, і я своєї думки ніколи стосовно цього не змінював", – підкреслив Єрмак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...