Імпічмент Фредича перезбуджує? - Трамп "натвітив" за день понад 120 постів і побив власний рекорд

Це сталося у четвер, 12 грудня, коли комітет Палати представників з питань судової влади Конгресу США проводив слухання у справі про його імпічмент.

Президент США Дональд Трамп побив власний рекорд з написання повідомлень в Twitter за добу, створивши 123 повідомлення, передають Патріоти України з посиланням на The Hill.

"Президент Трамп в четвер встановив особистий рекорд по використанню Twitter за один день після вступу на посаду, вибухнувши більше 120 твітами і ретвітами за 24 години", - йдеться в повідомленні.

Попередній рекорд Трампа - 105 твітів.

Як зазначається, більшість повідомлень Трампа з'явилося вранці, коли він робив десятки репостів повідомлень депутатів-республіканців, "атакуючи" слухання комітету Палати представників з питань судової влади. Твіти Трампа протягом усього дня починалися і закінчувалися критикою демократів, які проводять розслідування про його імпічмент.

Комітет витратив більше 14 годин на обговорення двох статей про імпічмент Трампу.

Крім того, одним з "найпомітніших" твітів глави Білого дому була реакція на те, що 16-річну екоактивістку Грету Тунберг журнал Time назвав "Людиною року". У своєму твіті Трамп висміяв школярку.
Серед інших тем також були і торговельна угода з Китаєм, і привітання прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона з перемогою на виборах, і участь Трампа на саміті в Білому домі на підтримку питання оплати відпустки, взятої за сімейними обставинами, і реформи, що стосуються догляду за дітьми.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...