Індійські медики назвали ефективний засіб профілактики коронавірусу

Вода покращує здатність організму боротися з коронавірусом за рахунок насичуваності киснем клітин.

Одним із засобів зміцнення імунної системи в боротьбі з коронавірусом є питна вода. Такий висновок озвучили індійські медики, передають Патріоти України з посиланням на Times Now.

Експерти Центру з контролю і профілактики захворювань країни запевнили, що звичка пити воду грає ключову роль в підтримці здоров'я, забезпечує ефективну роботу всіх функцій внутрішніх органів і систем, покращує дію імунітету. "Окрім дотримання особистої гігієни шляхом частого миття рук, люди також повинні дотримуватися здорової дієти, кинути палити, підтримувати зволоженість організму це відчутно знижує ризик зараження новою коронавірусноюінфекцією", – констатували медики.

За їх словами, вода покращує здатність організму боротися з коронавірусом за рахунок насичуваності киснем клітин. Отримуючи досить кисню, вони працюють на повну потужність, що підвищує їх здатність захищати тіло від будь-яких сторонніх патогенних речовин, які намагаються проникнути всередину.

Крім того це допоможе в регулюванні температури тіла. При виникненні лихоманки, що виявляється як симптом COVID-19, дуже важливо пити достатню кількість води.

Організм також стане активніше виводити частинки вірусу, що проник у нього, тим самим прискорюючи одужання. "Коли ми хворі, ми втрачаємо багато вологи у вигляді слизу, що є способом видалення організмом хвороботворних мікробів. Випиваючи достатньо води, ми допомагаємо тілу видаляти більше слизу разом із патогенами", – резюмували медики.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...