Інфікований "скрепами" український боксер взявся за "порятунок" Києво-Печерської лаври

Визначна пам'ятка історії та архітектури в українській столиці перебуває під контролем Московської церкви.

Відомий український боксер-професіонал Василь Ломаченко, відомий своїми проросійськими поглядами, виступив на підтримку УПЦ Московського патріархату на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 22 травня, Ломаченко оприлюднив пост з проханням підтримати петицію на сайті Офісу президента України з вимогою залишити Києво-Печерську лавру під контролем Московського патріархату.

Він опублікував скріншот з таким текстом: "Брати і сестри. Петиція на підтримку Лаври запрацювала. Просимо посилання максимально поширити серед усіх прихожан у вайбер-групах з проханням дану петицію підписати".Варто відзначити, що в Instagram у Ломаченка 1,8 мільйона підисників. Однак його заклик поки не дуже допоміг петиції. За даними на вечір 22 травня, її підписали трохи більше 14 тисяч чоловік при необхідних 25 тисячах підписів. Додамо також, що петиція була опублікована близько місяця тому - 27 квітня.

Також на боксера в коментарях обрушилася хвиля критики за відстоювання інтересів Московського патріархату.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...