Інгушетія повстала проти путінської влади: ОМОН рятується втечею, в Кремлі не знають, що робити (відео)

Путін дозволив своєму "улюбленцеві" Кадирову відібрати у інгушів землю, і тепер йому це виходить боком.

У Республіці Інгушетія, яка поки ще входить до складу Російської Федерації, народні протести спалахнули з новою силою, передають Патріоти України.

З'явилося відео, як протестуючі проривають кордон ОМОНу, після чого силовики відступають, буквально рятуючись втечею.

Також варто відзначити, що методи тотальної блокування інтернету з боку влади виявилися не особливо ефективними - інгуші все одно знаходять можливість знімати відео з місця подій і заливати їх на відеохостінги.

Люди пишуть, що Інгушетія повстала проти путінського намісника Євкурова, який в минулому році примудрився віддати Кадирову споконвічні інгушські землі. Також з'явилося відео, де колишній лідер бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков стверджує, що Інгушетія може підірвати всю Росію.

Цікаво, що в Кремлі на події в Інгушетії реагують досить мляво. Складається враження, що Путін не знає, що робити з народними протестами. Влада робить спроби "закрутити гайки", блокуючи інтернет, звільняючи інгушських поліцейських, які відмовилися розганяти мітинги і т.п. Однак народний бунт триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...