"Інкубаційній период коронавірусу триває 14 днів, а не 27", - секретар РНБО

Українські фахівці тримають контакт з багатьма лабораторіями світу і поки ніхто не надав інформацію щодо збільшення інкубаційного періоду вірусу, запевнив Данілов.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов зауважив, що інкубаційний період нового типу коронавірусу триває 14 днів, а не 27, як про це писали ЗМІ. Про це Данілов розповів на прес-конференції у Нових Санжарах, передають Патріоти України.

За його словами, українські фахівці тримають контакт з багатьма лабораторіями світу і поки ніхто не надав інформацію щодо збільшення інкубаційного періоду вірусу. «У нас є вірусологи, які зі світом спілкуються і ніякого збільшення терміну не існує. Тим паче, переважна більшість хворих виліковуються. Є одиниці в інших країнах: по 1-2 помирають. Це люди похилого віку … Безпосередньо в Китаї більше померло», – сказав він.

При цьому секретар РНБО зауважив, що в Україні від грипу померло вже 12 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...