"Іноді таке буває. Нот всього сім...": Між Гросу і Федишин розгорівся скандал через плагіат (відео)

Раніше Ірину Федишин вже звинувачували в плагіаті через кліпу «Роман». Відео виявилося дуже схожим на рекламний ролик парфумів від Yves Saint Laurent.

Між Аліною Гросу та Іриною Федишин розгорівся скандал через плагіат. Пісні артисток «Мама» і «Як я тебе люблю» виявилися дуже схожими, передають Патріоти України.
Варто відзначити, що Аліна заспівала про маму і зняла кліп, в якому знялися відомі мами з дітьми, в 2009 році. Авторами пісні є Віталій Куровський і Руслан Квінта.
На те, що у колеги вийшла композиція з однаковою мелодією, Аліна Гросу відреагувала дипломатично. «Іноді таке буває. Нот всього сім. Але моя пісня вийшла раніше», - сказала Аліна Гросу на зйомках програми «Музична платформа» на каналі «Україна».
Федишин наполягає на тому, що пісня «Як я тебе люблю», музику до якої написав Михайло Мода, вийшла раніше. Нібито вперше вона була зафіксована на телебаченні в 2008. «Потрібно ще розібратися, хто у кого сплагіатив», - сказала Федишин.

Пропонуємо порівняти пісні артисток.До речі, раніше Ірину Федишин вже звинувачували в плагіаті через кліпу «Роман». Відео виявилося дуже схожим на рекламний ролик парфумів від Yves Saint Laurent.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...