Інтуїція дасть відповідь на багато важливих запитань: Гороскоп на 2 грудня

До тих, хто поки ще не знайшов собі справу до душі, може нарешті прийти розуміння того, чим треба займатися, щоб отримати не тільки гроші, але і задоволення.

Не найкращий час для активних дій – краще провести його в роздумах, спогляданні письменницької діяльності або наукової роботи – в таких справах вам вдасться досягти серйозних результатів, передають Патріоти України.

  • Овен
З'явиться можливість вирішити давній конфлікт – ви, швидше за все, давно не пам'ятаєте, через що посварилися з близькою людиною, але останнім часом вам її не вистачає.
  • Телець
Не варто лихословити і пліткувати – ваші слова дуже швидко дійдуть до тих, проти кого вони спрямовані, і результатом може стати серйозна і неприємна для вас сварка.
  • Близнюки
Якщо не можна буде відмовитися від роботи зовсім, постарайтеся зробити все, що запланували в першій половині дня, а другу звільніть для відпочинку – найкраще провести цей час з сім'єю.
  • Рак
Від непорозуміння, що виникло у стосунках з близькою людиною, потрібно позбавитися раз і назавжди, просто поговоривши з нею, висловити свою думку і вислухати її побажання.
  • Лев
Не варто впадати в крайнощі, демонструвати оточенню як невластиву вам поступливість, так і властиву вам зарозумілість – виберіть золоту середину і вам вдасться сподобатися всім без винятку.
  • Діва
Відповідь на ваше запитання, над яким ви билися довгий час, вдасться отримати несподівано і ніби нізвідки – можете вважати, що її дадуть вищі сили, які хочуть вам допомогти.
  • Терези
Якщо вірити народній мудрості, все встигає той, хто нікуди не поспішає, тому над усіма запланованими на цей день справами варто працювати без метушні та поспіху, тоді й результат перевершить всі очікування.
  • Скорпіон
Не бійтеся дати коханій людині зрозуміти, що вона означає для вас насправді – відкиньте сором і прямо скажіть їй про все, що думаєте і відчуваєте.
  • Стрілець
Оточення буде охоче давати вам поради, але не до всіх думок, які ви почуєте у цього часу, потрібно дослухатися – найкращим порадником для вас стане ваш внутрішній голос.
  • Козеріг
День добре підходить для будь-яких фінансових операцій – можна укладати угоди, підписувати договори та просити начальство про підвищення заробітної плати.
  • Водолій
Ті, хто зможе показати себе перед начальством з виграшною боку, можливо, отримають шанс просунутися кар'єрними сходами, отримавши посаду, про яку давно мріяли.
  • Риби

Зустріч з давнім другом – однокласником або однокурсником – цілком можливо, стане не тільки приємною, але і корисною: будьте готові до різкого повороту у житті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...