Його називали терористом номер один часів Шеварднадзе: На Київщині ліквідували відомого грузинського рецидивіста

В поле зору українських правоохоронців чоловік потрапив на початку вересня...

В ході спецоперації в селі Хотянівка під Києвом був ліквідований грузинський рецидивіст Шота Чічіашвілі. Цю інформацію підтвердили в МВС Грузії. «Підтверджуємо, що вбитий - це Шота Чічіашвілі. З цього питання комунікація з українською стороною вже відбулася», - йдеться в повідомленні грузинського відомства, передають Патріоти України з посиланням на Грузія Online.

За ліквідованим бандитом в Грузії числиться цілий список злочинів. Так, у 2000 році його банда викрала двох співробітниць Червоного хреста і двох іспанських бізнесменів, через рік - депутата грузинського парламенту разом з нареченою, потім - керівника місцевого банку, громадянина Великобританії. Через це Грузії навіть зупинили допомогу з ЄС.
Згодом Чічіашвілі переїхав до Москви, але росіяни передали його на батьківщину, де злочинця засудили до 22 років в'язниці. Однак він вийшов на свободу в 2013 по амністії.
Замах на своє життя нинішній грузинський депутат Гіві Таргамадзе теж пов'язує з угрупованням Чічіашвілі.

Його називали терористом номер один часів Шеварднадзе. На рахунку банди Чічіашвілі життя щонайменше чотирьох поліцейських, а також викрадення людей.

В поле зору українських правоохоронців чоловік потрапив на початку вересня. Він разом зі спільниками намагався викрасти в Києві іранського бізнесмена. Спроба провалилася. У Києві іноземець стріляв по правоохоронцям, які підійшли перевірити документи.

Правоохоронці затримали спільників і вийшли на слід самого Чічіашвілі. Але від його куль двоє поліцейських отримали поранення: один - в передпліччя і плече, інший - в кисть і грудну клітку. Чоловіків лікують в головному госпіталі МВС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...