"Його не можна садити, він геніальний": Колишня дружина Єфремова вимагає пробачити актора

Михайла Єфремова затримали після смертельного ДТП в Москві.

Четверта дружина актора Михайла Єфремова, в результаті ДТП з яким загинув водій Сергій Захаров, заявила, що вона впала без свідомості, коли побачила кадри розбитої машини колишнього чоловіка. Популярна в минулому актриса взяла участь у програмі ведучого Андрія Малахова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Качаліна заявила, що кадри з місця ДТП за участю її колишнього чоловіка просто жахливі, її колишній чоловік скоїв практично суїцид. В ефірі у Малахова Качаліна сказала, що любить свого колишнього чоловіка, і закликала його пробачити.

Варто сказати, що Єфремов утримував колишню дружину, він щомісяця перераховував їй чималу суму грошей, яка дозволяла не тільки оплачувати житло, а й безбідно жити аж до наступних виплат з боку актора. Качаліна багато років страждає на алкоголізм, а їх спільна з Єфремовим дочка не раз заявляла, що мама втрачає своє обличчя.

Качаліна вважає, що Єфремова не можна садити, він вільна людина. "За геніальність Михайла можна пробачити. Михайло має право оступитися, але його ні в якому разі не можна садити. Це геній. Він геніальний папа, актор, людина. Цим все сказано. Йому можна все. Він абсолютно вільна людина і робить що завгодно. Мишко, я тебе люблю!" - сказала Качаліна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...