Йому було всього 19: Поранений український доброволець, ультрас "Маріуполя", помер у лікарні

Поранення у голову він отримав під час зіткнення з ворогом минулої середи, 10 квітня, в околицях рідного міста.

Микола Волков, друг Смурфік

Сьогодні, 15 квітня о восьмій ранку перестало битися серце українського добровольця, ультрас футбольного клубу «Маріуполь» Миколи Волкова, передають Патріоти України.

Хлопцеві було всього 19. Поранення у голову він отримав під час зіткнення з ворогом минулої середи, 10 квітня, в околицях рідного міста. Ще по дорозі до лікарні імені Мечникова у Дніпрі лікарі двічі витягували Миколу з того світу. В комі він пролежав понад чотири доби. Різко зле Волкову стало близько опівночі, в ніч з неділі на понеділок. У Миколи трапилася зупинка серця. Лікарі ще серце «завели», але стан одначе погіршувався і на ранок хлопця не стало.

Микола Волков, друг Смурфік, допомагав українським бійцям з самого початку російсько-української війни як волонтер. Оформивши в сезоні-2017/2018 з «Маріуполем» «золотий сезон» (підтримував команду в усіх матчах спортивного року), хлопець з настанням 18-річчя подався на фронт. У добровольці. Пройшовши медичні курси, він з липня 2018 року став парамедиком батальйону «Госпітальєри» та бійцем восьмого батальйону «Аратта» Української добровольчої Армії.

Розтяжка луганських ультрас на підтримку Миколи під час суботнього матчу «Шахтар» - «Зоря»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...