"Йому просто посміхнулася удача": Коломойський цікаво заперечив свій вплив на президента Зеленського

У той же час олігарх не став заперечувати свого впливу на українську політику через належний йому телеканал 1+1.

Український олігарх Ігор Коломойський, з яким, поряд з іншими великими бізнесменами, місяць тому зустрічався президент Володимир Зеленський, в інтерв'ю Financial Times заявив, що новообраний глава держави «не слухатиме поради Заходу про те, кого садити за грати, кого якого майна позбавляти», передають Патріоти України.

При цьому Коломойський не підтвердив свій вплив на президента України, а лише сказав, що Зеленському «просто посміхнулася удача». Однак далі бізнесмен додав: «Коли люди зустрічали мене в Ізраїлі, підходили і говорили: «Вітаємо! Гарна робота!», Я відповідав: «З чим вітаєте? Мій день народження в лютому». На що люди відповідали: «Кому потрібен день народження, якщо у тебе є цілий президент».
У той же час олігарх не став заперечувати свого впливу на українську політику через належний йому телеканал 1+1.
Коментуючи ситуацію навколо ПриватБанку, яким Коломойський володів до 2016 року (а потім, щоб уникнути краху фінансової установи держава його націоналізував), бізнесмен сказав, що це сталося «за наказом МВФ і Світового банку».
«Я не думаю, що таке станеться з телеканалом. Так що мій вплив нікуди не дінеться», - впевнений Ігор Коломойський.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...