Ірак вирішив продовжити переговори про купівлю російських С-400

У травні 2019 року посол Іраку в Росії Хайдар Мансур Хаді також вже говорив, що уряд Іраку планує купити російські зенітні ракетні комплекси С-400, але точних дат про укладення угоди поки немає.

Члени іракського парламенту заявили, що Ірак почав обговорювати з російською стороною можливість покупки ЗРК С-400, пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Уряд Іраку вирішив продовжити переговори про покупку російських С-400 у відповідь на побоювання, що Сполучені Штати можуть посилити присутність на Близькому Сході.

За словами члена комітету з безпеки і оборони іракського парламенту, обговорення поставок зенітних ракетних комплексів йде, проте ніякі контракти поки не було підписано. Він зазначив, що Ірак потребує С-400 і підтримки, так як США багато разів розчаровували країну.

У травні 2019 року посол Іраку в Росії Хайдар Мансур Хаді також вже говорив, що уряд Іраку планує купити російські зенітні ракетні комплекси С-40, але точних дат про укладення угоди поки немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...