Іран погрожує не віддати родичам тіла загиблих у збитому ними українському літаку

Спецслужби в Ірані попередили сім'ї жертв з іранським громадянством, щоб вони не давали інтерв'ю перським ЗМІ за межами Ірану, якщо хочуть отримати останки своїх близьких.

Жертви катастрофи МАУ

Спецслужби Ірану почали погрожувати родичам загиблих в збитому літаку МАУ тим, що не повернуть тіла їх близьких. Це нібито трапиться, якщо іранці будуть спілкуватися з перськими ЗМІ, які працюють за кордоном, повідомляється на сторінці Iran International English у Twitter, передають Патріоти України.

"Згідно з повідомленнями, отриманими Iran International English, спецслужби в Ірані попередили сім'ї жертв з іранським громадянством, щоб вони не давали інтерв'ю перським ЗМІ за межами Ірану, якщо хочуть отримати останки своїх близьких", – йдеться в повідомленні.

У свою чергу офіційні особи Ірану запевняють, що нібито мають намір максимально підтримувати сім'ї загиблих. Як повідомляє Telegram-канал 360tv.ru, офіційний представник МЗС Ірану Аббас Мусаві заявив, що відомство надасть консульську допомогу сім'ям жертв збитого українського лайнера. Він додав, що робоча група вже створена, їй "наказали займатися питаннями, які надходять від сімей жертв, і надавати необхідні послуги".

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...