"Іронія долі" по-новому: На Росії п'яний чоловік зайшов у квартиру до незнайомки, виспався і ... пограбував

Через два дні 21-річна дівчина виявила, що її паспорт і гроші пропали.

У російському місті Урай в Ханти-Мансійському автономному окрузі чоловік в стані сильного сп'яніння заліз у квартиру до незнайомої дівчини і заснув поруч з нею. Про це йдеться в повідомленні місцевого управління МВС, передають Патріоти України.

Як розповіла поліцейським 21-річна мешканка міста, після важкого трудового дня вона увійшла до себе у квартиру, але забула закрити двері на замок, а вночі прокинулася від того, що поруч з нею лежав незнайомий чоловік. Злякавшись, вона стала кричати на незнайомця і вимагала негайно покинути квартиру.

Той пішов, але через два дні дівчина виявила, що у неї немає паспорта і грошей, і заявила про подію в чергову частину.

Співробітники поліції, які виїхали на місце події, склали фоторобот зловмисника, якого незабаром затримали. Ним виявився 41-річний чоловік.

Як з'ясувалося, він повертався з нічного кафе і по дорозі зайшов в під'їзд чужого будинку. Під час обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено паспорт на ім'я заявниці та брелок від її ключів.

За даними прес-служби регіонального управління МВС, відносно підозрюваного порушили кримінальну за статтею "крадіжка" і взяли під варту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...