Йшов сьомий рік війни: Українські коміки тепер розважатимуть окупантів

"Дизель шоу" порівняли з "Уральськими пельменями" і пригадали "російське" минуле учасників проекту.

На російському телеканалі "Че", що входить в холдинг СТС медіа, який РНБО України раніше включила до списку санкцій, вийшла українська рейтингова програма "Дизель шоу", передають Патріоти України з посиланням на Depo.

"В офіційному релізі на сайті телеканалу "Че!" пояснюють: "У складі "Дизель-шоу" виступають учасники команд КВН "Уездный город" і "ЧП" Сергій Писаренко, Євген Нікішин та Євген Сморигін, які свого часу завоювали всенародну любов. "Дизель-шоу" за форматом схожий на "Уральські пельмені": це смішні замальовки і скетчі на найактуальніші теми" - пише видання.

Незважаючи на те, що Писаренко і його напарник по команді Нікішин з 2019 року є постійними учасниками "Дизель шоу", вони продовжували зніматися на телеканалі "Росія-1", який повністю належить уряду РФ, де йде одна з найбільш пропагандистських російських телепрограм "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Керівник програми Єгор Крутоголов, запевнив, що права на показ продали не вони, а канал ICTV, на якому виходить проект. Інформації про продаж прав на трансляцію на офіційних ресурсах компанії немає, холдинг ситуацію коментувати не став.

Одночасно з цим, в телеграм-каналах було опубліковано скріншоти 7-річної давності, де учасники шоу відкрито виступають з антиукраїнськими висловлюваннями.

Креативний продюсер "Дизель шоу" Михайло Шинкаренко в розпал всіх подій на Майдані публікував у себе рекомендації, що робити з друзями, які "майданулісь".Також він розмістив звернення до президента РФ Путіна із закликом про допомогу.

Ще більш шокуюча публікація з його стіни в Facebook - матеріал про "неминучий розкол України на два протилежних народи", що Шинкаренко вважав "адекватним прогнозом".

Його позицію абсолютно підтримував актор "Дизеля" Олександр Бережок.

Що ж стосується Нікішина і Писаренко, то вони раніше були помічені з гастролями в Криму, хоча самі вони спростовували цю інформацію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...