Йшов сьомий рік війни..: Вільне мовлення в Україні російської пропагандистської радіостанції обурило мережу (відео)

Прес-офіцер бригади швидкого реагування Національної гвардії України задався питанням, чи не зламали російські хакери Український державний центр радіочастот.

У місті Южне на Одещині досі веде мовлення російське пропагандистське радіо «Звезда». Відповідний доказ в мережі опублікував Олексій Кодьман, який зробив неприємне відкриття за кермом свого автомобіля, передають Патріоти України.
"Як таке може бути? В Україні, в якій йде війна з Росією!», - не зміг стримати він обурення.
Увага: в кадрі звучить ненормативна лексика!

Через деякий час на кричущий інцидент звернув увагу і прес-офіцер бригади швидкого реагування Національної гвардії України Харитін Старський. Він задався питанням, чи не зламали російські хакери Український державний центр радіочастот.

«Я тут на відео цікаве натрапив. Місто Южне, Одеська область. В ефірі - без паліва так радіо "Звезда", звучить гімн Мордора. Центр Укрчастотнагляд, вас хакнули? Моргніть два рази, якщо так», - написав він у Facebook.Користувачі соцмережі, в свою чергу, повідомили, що і самі регулярно зустрічають російські радіостанції на нових музичних панелях в авто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...