Історії війни: Йому двічі імітували розстріл, хотіли повісити...

Його син, дізнавшись, що батько у полоні, одразу пішов служити до повітряно-десантних військ.

Історію Воїна розповіли на сторінці 93-ї ОМБр "Холодний Яр" в соцмережі, передають Патріоти України.

"Коли Юрій Лазарьонок потрапив в полон у 2014, ворог двічі імітував його розстріл, один раз хотіли повісити. Його син Марк, дізнавшись, що батько у полоні, одразу пішов служити до повітряно-десантних військ.

Коли після реабілітації Юрій повернувся на передову, його син не одразу зміг перевестись до бригади, де служить його батько. Але зараз сімейний підряд боронить нашу країну на позиціях холодноярців біля Авдіївської промзони.

- Незабаром ще й невістка «призоветься», - посміхаючись розповідає Юрій. – Племінник також служить в Авдіївці. Де Лазарьонки – то все наші!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...