Історії війни: Українців зворушило фронтове весілля Героїв ЗСУ (фото)

У зоні Операції Об'єднаних сил справили весілля воїни Збройних сил України – старші солдати Андрій та Олеся.

Фото зі зворушливої церемонії поблизу донецького аеропорту з'явилися на сторінці штабу ООС у Facebook, передають Патріоти України.

Там зазначили, що пара познайомилася на передовій і там же вирішила укласти шлюб, адже час занадто швидкоплинний.

Починалася історія кохання захисників України півтора року тому. А вже 11 листопада Андрій і Олеся, змінившись із нічного чергування, у присутності командирів і численних друзів одружилися неподалік від передових позицій, де тримають оборону.

Андрій – командир відділення, на його рахунку вже кілька років війни. Стрілець Олеся – колишня вчителька української мови однієї зі шкіл Луганська. Жінка зізналася, що жодного разу не пошкодувала після того, як у 2017 році вступила до лав Збройних сил України.

"Коли ми разом, життя стало іншим. Його для мене змінила Олеся. В ній є все – жіночність, сила і вміння підтримати. Пам'ятаю, як прийшов якось із бойового завдання, а в нашому підрозділі з'явилася нова жінка. Поступово між нами зав'язалися стосунки, а нещодавно ми ухвалили спільне рішення одружитися. Хтось може сказати, що в нашому віці це вже пізно. Але, як і кожен з військових, тут, на передовій, я не знаю, що зі мною буде завтра. Тому треба жити і любити зараз", – каже наречений.

"Андрій сподобався з першого погляду. Далі все відбувалося саме собою. Напевно, так мало бути. Просто він – мій суджений. Дуже його люблю і дуже переживаю, коли він заступає на чергування вночі. Але розумію, що інакше бути не може, бо Андрій дуже відповідальний і відданий своїм побратимам", – зізнається наречена.

Обряд вінчання на передовій провів священник Української православної церкви отець Феодосій. Були квіти, обручки, щирі вітання від побратимів і щасливі усмішки, але від весільного застілля Героям довелося відмовитися, бо одразу після церемонії одруження молодята повернулися до виконання своїх службових обов'язків.

"Незважаючи на війну, життя триває, і почуття беруть своє. Народжується щось неймовірне, вічне і прекрасне, дароване долею і Богом. Тому гірко, молодята!" – сказав командир батальйону з позивним "Морпіх".

У коментарях під постом безліч українців також залишили теплі слова і щирі побажання на адресу молодят, які навіть у такий особливий день продовжують нести службу на фронті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...