"Історія Лізи": Як про українську акторку із синдромом Дауна дізнався весь світ (відео)

Маріанна Ахрарова – одна з головних героїнь стрічки “Історія Лізи”.

Маріанна Ахрарова стала першою в Україні акторкою із синдромом Дауна, фільм з якою придбала НВО. Ця “сонячна” дівчина – одна з головних героїнь стрічки “Історія Лізи”. Це драма про кохання двох пар, одна з яких мала синдром Дауна і довгий час жила в інтернаті, передають Патріоти України з посиланням на #ШоТам.

Про українську акторку із синдромом Дауна дізнався весь світ. Маріанна Ахрарова – одна з головних героїнь стрічки “Історія Лізи”. Права на показ фільму купила американська HBO. На вигляд Маріанна наче підліток, хоч їй вже 34 роки.

“У пологовому запропонували відмовитись від дитини. Але такого не було і в думках”, – розповідає Тетяна Ахрарова, мама.

Мар’яна з дитинства була активною, але кінозіркою стала випадково. Режисеру фільму Олександру Жовні про неї розповіли у спецшколі.

“Він спілкувався з нею наодинці, а за чверть години вийшов і сказав, що саме її шукав”, – пригадує мама Тетяна.

Дівчина вивчила всі репліки напам’ять і на зйомках дуже старалась. А на гонорар за фільм придбала вишиванку і прикраси.

Нині займається спортом, малює і ходить у театральну студію. Мріє про нову роль у кіно та стати швачкою.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...