Історія манкурта: Російська співачка українського походження заявила, що почала забувати українську (відео)

За словами Корольової, в її лексиконі залишилися тільки "шо" і "га".

Наташа Корольова

Російська співачка українського походження Наташа Корольова пожартувала над рідною мовою. Так, у ефірі шоу "П'ятниця з Регіною" артистка зізналася, що почала забувати українську, передають Патріоти України.

За словами Корольової, в її лексиконі залишилися тільки "шо" і "га". Цим словам співачка навчила й свого чоловіка Сергія Глушка та сина Архипа. "Я забуваю мову, тому що мені ні з ким розмовляти. Я ж не можу говорити українською зі своїм чоловіком, хоч він і Глушко. Він же мені нічого відповідати не буде. Кожна мова забувається, залишається тільки "шо" і "га", — сказала співачка.

Також вона зізналася, що її син раніше знав українську мову, але зараз також її забув. Але зазначила, що хлопець розмовляє японською.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...