Юна художниця: Маленька дівчинка влаштувала "погром" в автосалоні (фотофакт)

Збиток склав майже 32 тисячі доларів.

У китайському місті Гуйлін маленька дівчинка, яка прийшла в автосалон з батьками, залишилася без нагляду і пошкодила багато новеньких Audi. Відповідні фото було опубліковано в Instagram, передають Патріоти України.

Повідомляється, що батьки залишили свою дитину в автосалоні без нагляду. Дівчинка знайшла десь камінь і використовувала його, щоб "помалювати" на машинах. Коли батьки, які вибирали автомобіль, і менеджери салону звернули на це увагу, дитина вже встигла подряпати десять нових Audi.

Збиток склав майже 32 тисячі доларів. Менеджери автосалону вимагали ці гроші у батьків, проте ті відмовилися платити. Суперечку довелося вирішувати в суді.

В результаті була досягнута домовленість, відповідно до якої батьки юної художниці заплатили 70 тисяч юанів (близько 11 тисяч доларів).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...