Ювілейний концерт Примадонни обростає чутками і може обернутися грандіозним скандалом

Те, що концерт буде йти під фонограму, можна було припустити ще взимку, коли в мережу витекли дві нові композиції співачки.

Рівно тиждень залишається до ювілейного концерту Алли Пугачової, який обростає новими чутками. ЗМІ пишуть, що нібито концерт Примадонни буде йти під фонограму (щоб все минуло гладко, заради зйомки), а більша частина програми – нові пісні, які артистка ще не твердо знає. Боїться забути текст, не впоратися з диханням, тому, мовляв, і вирішила відзняти заздалегідь усі номери й великі плани, зробивши кілька дублів, без глядачів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

А під час самого концерту нібито будуть зніматися тільки загальні плани й зал. Для телеверсії все красиво змонтують воєдино. "У такому випадку ювілейне шоу Пугачової, присвячене не лише її 70-річчя, а й 20-річчю останнього прощання зі сценою, загрожує обернутися скандалом. Диск люди можуть і вдома послухати...", - йдеться у повідомленні.

Те, що концерт буде йти під фонограму, можна було припустити ще взимку, коли в мережу витекли дві нові композиції Примадонни. Тоді її директор Олена Чупракова необережно сказала, що всі пісні для програми вже записані. А саундпродюсер Олександр Лопатін додав: "Концертні версії вона записує вже на іншій студії".

"Багато критиків вважають, що нинішня вокальна форма Пугачової не дозволяє їй працювати, що називається, наживо. Викликає сумніви і якість матеріалу, який артистка представить публіці", - підсумували в ЗМІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...