Ізраїль завдав повітряних та танкових ударів по сектору Газа

В результаті удару четверо жителів сектора, серед них дівчинка, були легко поранені осколками.

Бойові літаки і танки ЦАХАЛу завдали в ніч на 15 серпня удари по об'єктах терористичної організації ХАМАС в секторі Гази. Це зроблено у відповідь на запуск з сектора вогняних куль, які викликали за один тільки минулий день 21 пожежу в Західному Негеві, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Прес-служба ЦАХАЛу повідомила з цього приводу, що удар був нанесений по військовій базі морських сил ХАМАСу, по наглядовому пункту ХАМАСу на півночі сектора Гази і по підземному об'єкту. "ЦАХАЛ з усією серйозністю ставиться до терору, спрямованого проти Ізраїлю, і продовжить вживати всіх необхідних заходів проти спроб підриву безпеки своїх громадян і державного суверенітету, - йдеться в заяві прес-служби ізраїльської армії. - Терористична організація ХАМАС несе всю повноту відповідальності за те, що відбувається в секторі Гази і за наслідки вихідного звідти терору проти Ізраїлю".

В результаті удару четверо жителів сектора, серед них дівчинка, були легко поранені осколками. ХАМАС назвав ці дії ізраїльської армії "небезпечною ескалацією" і пригрозив Ізраїлю "відповідальністю за наслідки" і попередив, що "не допустити продовження існуючої ситуації".
За останні дні інтенсивність вогняного терору зросла, але в ЦАХАЛі вважають, що скоро він піде на спад. На думку начальника генерального штабу ЦАХАЛу Авіва Кохаві, висловлену 13 серпня на зустрічі з представниками глав органів місцевої влади в населених пунктах, прилеглих до сектору Гази (Отеф-Аза), армія жорстко відповідає на запуск вогняних куль, і завдяки цим заходам слід очікувати швидкого припинення запуску вогняних куль.
Нагадаємо, що в один з останніх днів кількість пожеж, що сталися в Західному Негеві через вогняного терору, досягло 30. Запуск вогняних куль з Гази відновився приблизно тиждень тому, і за цей час при пожежах в Негеві вигоріли близько 3 тисяч дунамів землі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...