Ізраїльський прем'єр прокоментував витівку своєї дружини (відео)

Біньямін Нетаньягу наголосив, що його дружина поважає Україну.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу записав відеозвернення, у якому прокоментував інцидент з його дружиною Сарою. Зокрема Нетаньягу заявив, що його дружина поважає Україну і саме тому вона прибула в Київ у жовто-блакитному одязі. Відеозвернення під заголовком "Чули про хліб?" прем'єр-міністр опублікував в Facebook, передають Патріоти України.

"Я перебуваю в Україні з історичним візитом, проте навряд чи моя поїздка отримала би настільки широке висвітлення в ЗМІ, якби не інцидент з хлібом-сіллю. Сара прибула у Київ, одягнена в жовте і блакитне, національні українські кольори, саме для того, щоб виказати свою повагу до цієї країни", - заявив він.

Нетаньягу наголосив, що під час візиту було вирішено чимало важливих питань. "Якщо ви хочете знати про суть візиту, можу розповісти вам, що ми з українцями уклали угоду про вільну торгівлю, досягли домовленості про відкриття представництва України в Єрусалимі і вирішили чимало важливих питань", - додав прем'єр.

Подружжя Нетаньягу в Києві вітали дівчата в традиційному українському вбранні та з хлібом-сіллю. Глава ізраїльського уряду, вже знайомий з цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив у сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині, але та кинула її на підлогу.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...