Кабмін відмовився розглядати питання про звільнення Кличка

24 липня глава Офісу президента Андрій Богдан подав до Кабміну прохання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Віталій Кличко

Кабінет міністрів України відмовився розглядати звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомив прессекретар прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Василь Рябчук на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Питання узгодження звільнення Віталія Кличка обговорили з членами уряду. Ухвалене рішення, що чинним складом уряду розглядатися воно не буде", – зазначив Рябчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...