"Кабздон, Гіві і Моторола з нетерпінням зачекалися": Побажання смерті одіозному нардепу порадувало українців

Медведчук на зустрічі з Путіним заявив, що він, його дружина Оксана і син Богдан "перевірили вакцину на собі» під час поїздки в анексований Росією Крим влітку цього року.

Новина про те, що опозиційний політик і співвласник телеканалу «1+1» Віктор Медведчук, з'їздив у гості до володаря Кремля Володимира Путіна, повідомив про вакцинацію російським препаратом проти COVID-19, викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України.

Так, дискусія розгорнулася під постом журналістки Тетяни Даниленко, яка на своїй сторінці в Facebook пожартувала про вакцинацію, згадавши отруйну речовину «Новачок», якою свого часу був отруєний російський екс-шпигун Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, і сліди якого виявили в організмі опозиціонера Олексія Навального: «Новини задзеркалля. Віктор Медведчук з дружиною зробили щеплення вакциною «Новачок» (це слово закреслено) «Супутник -V ...»
Один з найбільш рейтингових коментарів «Кабздон, Гіві і Моторола з нетерпінням зачекалися» авторства «свободівця» Ігоря Мірошниченка.
Відзначилася в коментарях і ведуча з «1 + 1» Марічка Падалко. «Це, до речі, непогані новини», - написала вона.
Нагадаємо, що Медведчук на зустрічі з Путіним заявив, що він, його дружина Оксана і син Богдан "перевірили вакцину на собі» під час поїздки в анексований Росією Крим влітку цього року. «Дуже добре її переніс і вважаю, що це найефективніший засіб на сьогоднішній день в боротьбі з коронавірусом, - цитується заява політика на сайті російського президента. - Не було температури, ніяких ускладнень. Ні у мене, ні у членів сім'ї нічого не було. Дуже легко перенесли. Тобто фактично для фізичного стану просто непомітно».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...