Кадровий офіцер ЗС РФ поповнив "бригаду 200" терористів "ЛНР" (фото, відео)

У мережі показали могилу російського офіцера Сергія Шашкина, який керував ротою снайперів на Донбасі.

Нові подробиці про ліквідованому окупантів Шашкін оприлюднив в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Командир роти снайперів 23-й омсбр ЗС РФ Сергій Шашкін з Самари був ліквідований на Донбасі ще 8 лютого 2015 року.У Росії сором'язливо замовчують, де їх офіцер позбувся життя. Однак подробиці його ліквідації "спливли" в мережі. "Градом" накрило. У відрядженні він був, в Луганську наче", - повідомили його знайомі.

І на меморіальній дошці в рідній школі військового, і на могилі написано: "При виконанні службових обов'язків". Більш того, військове керівництво РФ навіть дало його сім'ї орден Мужності.У мережі показали відео могили ліквідованого терориста Шашкина. Вона, зазначив автор відео, одна з найбільш "багатих" на кладовищі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...