Кагарлик, Бровари, хто наступний? Прем'єр-міністр відверто уникнув відповіді на запитання про відставку міністра внутрішніх справ

Шмигаль не захотів говорити про відставку Авакова.

Денис Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль не відповів, чи має піти Арсен Аваков з посади міністра внутрішніх справ, передають Патріоти України.

В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" телеканалу олігарха Ріната Ахметова на запитання "Чи розумієте ви, що реформа правоохоронних органів провалена і Аваков повинен піти у відставку?" прем'єр відповів:

"Дійсно сьогодні гостро проявилися ось ці кримінальні явища, буквально за останній тиждень ціла низка.

Реформа триває і ви бачите, починаючи від Врадіївки, на сьогоднішній день, як швидко реагує поліція, виявляє і не приховує кривдників, негідників, злодіїв.

Тут питання в чому у реформі. Перше, звичайно упередити насилля. Як мінімум на сьогодні потрібно зробити невідкладним покарання тих, хто здійснює ці злочини. В рядах поліції працює понад 200 тисяч людей. Звичайно, туди можуть потрапити негідники. Звичайно, їх треба звідти вилучати. І саме головне - має бути невідворотність і жорсткість покарання для тих негідників, які творять ось цей... я навіть не знаю, як назвати - зґвалтування, вбивства".

На повторне запитання "Міністр Аваков понесе покарання?" Шмигаль сказав: "Ті, хто причетний до цих злочинів, і у відповідності до розслідування будуть визнані винними, понесуть покарання".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...