"Какая разница?!": Трамп випадково понизив на посаді Макрона

Президент США привселюдно "присвоїв" президенту Франції іншу посаду.

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп обмовився і випадково понизив на посаді свого французького колегу Еммануеля Макрона. 74-річний глава Білого дому назвав Макрона прем'єр-міністром Франції. Сказав він це на передвиборчому мітингу в Мічигані, передають Патріоти України з посиланням на France24.

За інформацією, Трамп говорив про стару торговельну угоду з Канадою і Мексикою, яку він назвав невигідною для Америки і наполягав на перегляді умов. Потім він звернув увагу на Макрона і Паризьку угоду щодо зміни клімату. "Я дуже люблю прем'єр-міністра Макрона, але я якось запитав його, як йдуть справи, як там угода? Справи у угоди не дуже", — сказав Трамп.

Зазначимо, зараз французьким прем'єр-міністром є Жан Кастекс, призначений самим Макроном.

У виданні зазначили, що раніше Трамп насолоджувався доброзичливими відносинами з Макроном, але їх зв'язки з роками охололи і характеризувалися так званою війною рукостискань, в якій Макрон імітував схильність президента США сильно трястися і не відпускати. На двосторонній зустрічі у 2019 році у Франції Макрон так міцно стиснув руку Трампа, що залишив на ній білий відбиток великого пальця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...