Камікадзе Х*йла: У "Л/ДНР" вигадали, як використати епідемію наркоманії в рядах російсько-терористичних військ. Загони "відчайдухів" закидатимуть в український тил

Стали відомі підсумки роботи комісій "північних союзників" у 2 АК НМ "ЛНР".

Російські терористи "ЛНР" забили на сполох через "епідемію" наркоманії у їх лавах і вирішили формувати із залежних диверсійно-розвідувальні групи, які нібито будуть працювати в тилу військ України. Про плани окупантів розповіли в одній з інтернет-спільнот сепаратистів. Скріншот опублікував на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

"Наркомани підуть на передок. Стали відомі підсумки роботи комісій "північних союзників" у 2 АК НМ "ЛНР". У звіті поряд з розкраданням продовольства, військового майна, озброєння та паливно-мастильних матеріалів відзначено, що ситуація з алко- та наркозалежністю набула рис епідемії", – йдеться в повідомленні бойовиків.

У зв'язку з цим ватажки окупантів вирішили взяти аналізи у кожного члена незаконних збройних формувань на предмет наявності в їх крові наркотичних речовин. "У разі позитивних аналізів, в подальшому з таких бійців планується сформувати диверсійно-розвідувальні групи для роботи в тилу противника. У планах вищого керівництва – відправляти по кілька таких груп щодня на різних ділянках фронту", – пригрозили терористи "ЛНР".

Разом з тим, бойовики, які погорять на вживанні заборонених речовин, зможуть відкупитися від участі в групах "диверсантів" за 5-10 тисяч російських рублів (1900-3800 грн за курсом НБУ).

У свою чергу офіцер ЗСУ Штефан звернув увагу на ще один показовий момент в повідомленні терористів. Цей нюанс доводить присутність російських військ на Донбасі. "У підрозділах "ЛиНиРи" відбулася комплексна перевірка "північних союзників". Війна ж "громадянська". Підсумок – епідемія алко-наркозалежних!" – зазначив захисник України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...