"Камни с неба": "Керченський міст не радує, досягнення скінчилися", - мешканка анексованого Криму

Нинішній окупований Крим - це низький рівень життя більшості населення, величезні екологічні проблеми і свавілля окупаційної "влади".

Як пише блогер Віра Левкович, життя людей на окупованому півострові - суцільні проблеми. Зокрема, біда більшості жителів багатоквартирних будинків - поточна з крана каламутна вода, зрозуміло, холодна, передають Патріоти України.

Втім, і така вода подається за графіком. Окупанти сором'язливо називають цей графік тимчасовим. Але прості люди налаштовуються на те, що "тимчасові" проблеми будуть їх супроводжувати протягом не одного року.

Також блогер розповіла, що на під'їзді будинку в одному з кримських міст вона побачила оголошення про перевірки газового обладнання. Мешканцям наказували перебувати вдома і повідомляли, що "за таку-то перевірку ви заплатите 500 рублів, за таку-то - 300, за таку - 400". До окупації всі перевірки проводилися за рахунок підприємств газового господарства.

В цілому просту людину на півострові, зазначає блогер, не радують ні Керченський міст, ні відремонтований сімферопольський аеропорт. "Міст таки побудували, хоча льодохід на міцність його ще не перевірив. Аеропортом похвалилися. Правда, він пустує, як і залізниця. Траса "Таврида" зруйнувала всі посадки близько полів, які стримують воду і вітер. Передгір'я розбомбили на будматеріал. З водою ситуація не покращиться, а буде тільки гірше. Ну, і отруєний Армянськ, як "вишенька на тортик", - пише Віра Левкович.

І розповіла, як її знайомі попросили дати посилання на аккаунт в Гуглі для підприємства, в якому блогер працює. "Вони не знали, що я з Криму. Довелося зізнатися. Бо санкції. А я не хочу потрапити в чорний список. Усе. Досягнення скінчилися. Крити нічим", - резюмувала Віра Левкович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...