"Камни с неба...": Кримчани потрапили в чергову халепу через Путіна (відео)

У Керчі (анексований Росією Крим) місцеві жителі поскаржилися на те, що по кілька днів не можуть потрапити до лікаря в міській стоматології. У мережі користувачі почали писати, що кримчани самі обрали таку владу і "чудове життя".

Про ситуацію в лікарні місцевим ЗМІ повідомила керчанка. За її словами, талонів обмежена кількість, фахівців не вистачає, обладнання не дозволяє розглядати важкі випадки, а людей "відправляють" до Сімферополя, передають Патріоти України.

"Ні для кого не секрет, що потрапити в міську стоматологію вкрай складно. Хто з ночі займає чергу, хто рано вранці, але не всі потрапляють до лікаря. У черзі люди лаються, кричать і скандалять", – поскаржилася місцева жителька.

Вона написала, що "вищим органам" час звернути на увагу на цю проблему.

Під новиною люди почали жартувати над кримчанами. Користувачі впевнені, що місцеві жителі самі обрали таку владу і, відповідно, життя. "Ви ж голосуєте з 76,6% результатом, значить вам таке існування подобається! Чого тепер ображатися..?!!", "Поставте там телевізор і включіть Соловйова, Скабееву, Малахова врешті", "Нехай напишуть Путіну скаргу на чудове життя","Містечкова розвага: підірватися о четвертій ранку, щоб до п'ятої встигнути зайняти чергу і поскандалити!" – написали вони.

Блогер під ніком "RoksolanaToday & Крим25%" також прокоментував ситуацію на своїй сторінці в Twitter. "Керч. Полювання на талончики або навіщо вашим дітям здорові зуби, якщо їм і жувати то особливо нічого?" – зазначив він.

Лікарня

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...