"Камни с неба": Російський пропагандист розлютився після поїздки в окуповану Феодосію

Він визнав, що окупація не пішла місту на користь.

Відомий пропагандист РФ Олександра Горний, який в 2014 році палко підтримував анексію Криму, сьогодні сильно розчарований. Особливо його обурює те, що відбувається в місті Феодосії. Обурений пост про Феодосію Горний оприлюднив у Facebook, передають Патріоти України.

Місто пропагандист назвав "академією злиднів і розрухи". Він також вельми різко висловився про жителів Феодосії, назвавши їх "бид*ом". Саме їх він звинувачує в тому, що відбувається з містом. "Ничего не меняется. Бы****атый электорат упорно голосует за этих ут**ков", - написав пропагандист."Феодосия системно уничтожается, а про развитие и речи нет", - обурився Горний.Він зазначив, що місто, якому 2,5 тисячі років, ставленики Москви перетворили в "жо*у". "Дорогие феодосийцы, голосуйте и дальше за этих ушлепков и будет вам еще больше гов*а, разрухи и никаких перспектив. Вы не потомки великих отцов славной Феодосии, вы достойны того, что имеете", - написав пропагандист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...