"Камни с неба": В окупованому Криму розповіли, до чого Росія довела півострів

У Москві та Сімферополі звітують про мільярдні інвестиції, але кримська економіка не може вийти навіть на доокупаційний рівень.

Російська Федерація за майже шість років анексії Криму не принесла півострову обіцяного процвітання, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Зокрема у Криму за підсумками 2013 року загальний обсяг реалізованої продукції склав 3,3 млрд доларів.

У 2019 році після всіх "приростів" його оцінили у 2 млрд доларів. Таким чином, на півострові виробили товарів майже на 40% менше, ніж у 2013 році.

При цьому ставленики окупантів у Криму розповідають про "інвестиційний бум" і мільярди, які отримує окупований півострів.

За п'ять років з російського бюджету до Криму було інвестовано 10,5 млрд доларів. Однак левова частка цих грошей не пішла на модернізацію виробництва.

"Промисловість Криму не може встати з колін. Висновок напрошується тільки один – розвивати промисловий потенціал Криму ніхто не збирається, а невеликі вливання стосуються тільки підприємств російського ВПК", – резюмували журналісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...