"Камни с неба...": В окупованому Криму знову згадали про Україну

Кримчани кажуть, що за роки окупації їм є з чим порівняти життя "до" і "після".

Жителі Криму не перестають скаржитися на якість вітчизняних товарів і констатують, що продукція РФ не йде ні в яке порівняння з українськими аналогами. Якісна їжа для кримчан сьогодні велика проблема. Блогер RoksolanaToday & Крим25% в Twitter розповіла, наскільки неїстівні і неякісні продукти поставляє Росія для продажу в окупованому Криму, передають Патріоти України.

Жителі півострова обурюються, називають "отрутою" і "помиями" продукти, які привозяться для продажу в кримських магазинах з Краснодарського краю. Особливо в жаху кримчани від продукції російської компанії "Агрокомплекс".

"Продукти взагалі не годяться! Ні молоко, ні кури, ні консерви!" - відкрито зізнаються кримчани в соцмережах. І розповідають, що краснодарська компанія "Агрокомплекс" захопила весь майже ринок сільгосппродукції в південній частині Росії і в окупованому Криму.

На півдні Росії, як пишуть кримчани зі слів жителів РФ, саме при безпосередній участі цієї компанії були знищені багато фермерських господарств і дрібнотоварне виробництва, які працювали при Україну. "Так, тепер про смачну українську продукцію можна тільки мріяти", "Потрапили так потрапили, навіть найдешевша ковбаса українського виробництва смачніше, ніж російські делікатеси", "Ми сумуємо за українськими продуктам, така якість російським виробникам навіть не снилося", "Напевно багато зараз би віддали все, щоб повернути Україну, але пізно", "Маємо те, що заслужили", - коментують в Мережі жителі Криму.

Кримчани заявляють, що і без завозної продукції з Краснодарського краю РФ Крим в змозі забезпечувати себе продовольством. Зокрема, люди згадували молокозаводи в Джанкої, Саках, Алушті, якість продукції яких цілком їх влаштовувало.У коментарях користувачі соцмережі пишуть, що в даних фактах немає нічого дивного, оскільки така специфіка продуктів, вироблених в Росії: всі вони "зі смаком пінопласту".

Автори гнівних постів звертаються до окупаційної "влади" Криму з проханням "вжити заходів щодо цього харчового свавілля", не розуміючи або не бажаючи розуміти, що ця "влада" повністю підконтрольна РФ.

До слова сказати, фактичні власники краснодарської компанії "Агрокомплекс", як пишуть російські ЗМІ, - сім'я Ткачових, глави якої, брати Олександр і Олексій відповідно - екс-глава Мінсільгоспу Росії (займав цю посаду в 2015-2018 роках) і депутат Держдуми РФ від "Єдиної Росії". Зять Олександра Ткачова - депутат Законодавчих зборів Краснодарського краю, обраний за списками, зрозуміло, "Єдиної Росії". А сам Олександр Ткачов - глава Кубанського регіонального відділення та член бюро вищої ради партії "Єдина Росія". Сім'я Ткачових входить в п'ятірку найбільших землевласників Росії: їй належать угіддя в 640 тисяч гектарів. Також ця сім'я - одна з найвпливовіших в агробізнесі РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...