"Камни с неба...": Вчителька розповіла правду про зарплати в окупованому Севастополі

Тепер кримчанка безробітна і їй дошкуляють силовики.

В окупованому Севастополі вчительку англійської мови Наталю Йолгіну, що викладала в школі №3 в класі, де вчиться син губернатора Михайла Развозжаева, звільнили і допитали після того, як вона залишила коментар в Instagram під публікацією губернатора. Як пише видання "Нова газета", викладачка поскаржилася на зарплату в 12 000 рублів, передають Патріоти України.

"Здрастуйте, шановний губернатор, чому у мене з/п в школі 12 тис. рублів, нехай і на півставки? Я професійний викладач з сертифікатом Кембриджа і досвідом роботи в Китаї. Ви вважаєте це нормальна плата за навчання ваших дітей? До речі, ваш син вчиться в моєму класі", - написала Йолгіна на сторінці глави регіону в Instagram.
Після цього вчительку викликала до себе директор школи і змусили написати заяву про звільнення. Жінку звинуватили в тому, що вона нібито спочатку не хотіла брати повну ставку. Крім того, через кілька днів її допитали силовики Центру "Е". Після цього на Наталю Йолгіну посипалися образи в Telegram-каналах.
Інцидент викликав резонанс і набув широкого розголосу. Звільнена вчителька має намір оскаржити своє звільнення в суді і залучити кривдників до відповідальності за наклеп.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...