"Камни с неба": Жителі анексованого Криму звинуватили Росію в пограбуванні (відео)

Жителі кримського Партеніту, які 7 років тому голосували за Росію на "референдумі", сьогодні втратили свою землю.

Росія відібрала земельні ділянки у жителів села Партеніт на південному березі Криму. Люди в розпачі. Відео про нову проблему кримчан є в Twitter, передають Патріоти України.

Майже відразу після анексії росіяни відібрали у жителів Партеніта садові ділянки біля моря, які ті отримали при Україні. Всі суди Росії кримчани програли і зараз звернулися до ЄСПЛ. "Ми йшли в Росію, бігли на "референдум" голосувати. А тепер 7 років я в якійсь незрозумілій боротьбі. Судді, виходячи із залу засідань, потихеньку шепотіли нам у вухо: "Ви нас вибачте, але у нас наказ", - розповіла потерпіла кримчанка.

Росіяни за допомогою силовиків вже розгромили будинки і сади на "віджатих" землях. "Подзвонили ввечері, що на моїй ділянці працює техніка. Ламають дерева і будови. Це пограбування фактично! Підійшов до воріт, а тут співробітники поліції з автоматами, в шоломах стоять. Забороняли навіть заходити і забирати майно", - поскаржився кримчанин.

З ділянок окупанти вивезли все, навіть чорнозем. "При Росії у нас забирають землю, за якою ми доглядали, де ми з смітника зробили сад. А тут раптом приїжджають люди з готовими документами і кажуть: "Це моє", - розповів потерпілий.

Люди вже не приховують, що шкодують про перехід Криму під контроль Росії. "Для чого ми тоді Севастополь вводили до складу РФ? Щоб залишитися без землі? Щоб залишитися взагалі без нічого?" - запитують кримчани.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...