"Камни с неба": Жителі Криму скаржаться на життя за Росії

Жителі анексованого Криму поскаржилися на катастрофічну нестачу медичного приладдя і ліків у лікарнях півострова.

Підтверджуючі скріншоти з пабліка міста Армянськ, де в 2018 році відбувся викид кислоти, опублікував блогер Кримський бандерівець, передають Патріоти України.

Так, один із місцевих жителів написав про те, що прийшовши в лікарню, був повідомлений про відсутність шприців. "Прикро і тут же принизливо за нашу країну, коли люди похилого віку на прийомі сидять зі своїми шприцами", – написав анонімний користувач.Кримчани долучилися до обговорення, поділившись власними спостереженнями.

"З медичним обслуговуванням у нас проблеми. Нормальні лікарі не витримують таких умов і їдуть. Залишаються працювати тільки ті, кому поф*г на наше здоров'я", "Зробити рентген у нашій лікарні теж не можна – немає плівки. Вже тиждень", "У нас життєво необхідний препарат від діабету вже півроку не завозять", "Те ж саме у відділенні, купували фізрозчин для крапельниць всі 10 днів", "І реактивів у них не було недавно. Не всі аналізи робили", написали в коментарях.

Знайшлися й ті, хто в проблемах із медициною побачили український слід. "Звільнити головлікаря і всю верхівку. Таке відчуття, що все робиться спеціально, вони ж бо проукраїнськи налаштовані", висловилася одна з жителів Армянська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...