Кандидат у нардепи втрапила в черговий скандал, прийшовши до пенсіонерів у дорогій обновці (фото)

Вартість футболки депутата не менше 13 тисяч гривень.

Людмила Костенко

Депутат Київської міської ради Людмила Костенко, яка збирається балотуватися на позачергових парламентських виборах в Україні, організувала для жителів Оболоні свято, на якому з'явилася в дорогий футболці від Louis Vuitton, передають Патріоти України з посиланням на Vesti.

На захід, який організувала Людмила Костенко зібралися діти та пенсіонери. Вона обговорювала з жителями району актуальні питання про столицю і розповідала свою передвиборну програму. Але як зазначили у виданні, жителям Оболоні Костенко запам'ятається не тим, що вона говорила, а у що була одягнена.

На Людмилі Костенко була футболка від Louis Vuitton, яка коштує понад 13 тисяч гривень (близько 500 доларів). Жителів обурило те, що Костенко не вміє підбирати гардероб для відвідування заходів. І це не перший скандал на Оболоні з її участю.

Раніше депутат вирішила привітати дітей з випуском та вручила їм медалі з власним іменем: "Саме ти зміниш цей світ! Депутат Київради Людмила Костенко". Медалі були золоті і срібні, але діти отримали їх незалежно від своїх оцінок. Рух "Чесно" поцікавився таким дивним піаром та Людмила Костенко пояснила, що вона випускає ці медалі за свій рахунок. "Медалі-сувеніри я дарую випускникам вже четвертий рік поспіль. Вартість одного – близько 50 грн, оплачую власними коштами. В ліцеї №157 я подарувала 100 медалей. Це моя діяльність як мецената", - пояснила депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...