Кара Божа! У штабквартирі Гундяєва вже 9 смертей від коронавірусу

Підмосковна Троїце-Сергієва Лавра є керівним центром Російської православної церкви. Там же перебуває і її предстоятель, патріарх Кирило (Гундяєв).
ігумен Ферапонт

Дев'ятим насельником Троїце-Сергієвої Лаври РПЦ, який помер в умовах спалаху коронавирусної інфекції серед братії, став 15 травня 2020 року ігумен Ферапонт. Офіційного повідомлення про це наразі не надійшло, але інформацію підтверджують працівники Лаври і вона поширюється в соцмережах, передають Патріоти України з посиланням на московський релігієзнавчий портал Credo.

14 травня стало відомо про кончину єромонаха Модеста (Панченка).

12 травня помер один з найстаріших насельників Лаври схиархимандрит Рафаїл (Іванов).

Раніше сайт Лаври повідомляв про те, що головний лікар монастиря і Московської духовної академії (МДА) ігумен Тихон (Барсуков), архимандрит Іліан (Племенюк) і єродиякон монастиря Калліст (Косулін) померли через коронавірус.

Це ті, чиї імена відомі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...