Карабін у зад, або Розваги "високодуховних": Екс-офіцеру ФСБ дали 4 роки колонії за тортури над бізнесменом

У 2015 році бізнесмен попросив знайомого змусити коханця своєї дружини зробити йому мінет. Згодом виявилося, що горе-коханцем був колишній співробітник Слідчого комітету.

Колишнього співробітника ФСБ Іллю Кірсанова засудили до чотирьох років колонії загального режиму у справі про насильство над бізнесменом Ігорем Саліковим, якому він засадив в задній прохід мисливський карабін. Правозахисники назвали це першим подібним вироком, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Підсудного визнали винним у перевищенні посадових повноважень із застосуванням насильства і зброї із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений свою провину заперечує. Він припустив, що потерпілий сам завдав собі каліцтва, тому що неодноразово ходив у туалет, а після скаржився на біль в животі. Колишній ФСБ-шник наполягає, що штани потерпілого були цілі, а на карабіні не залишилося жодних слідів крові або фекалій.

Кірсанова також зобов'язали виплатити потерпілому компенсацію в 700 тисяч рублів і покрити 60 тисяч рублів витрат на адвоката.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...