Карантин, кажете?! У столиці пасажири побили водія через зауваження про відсутність масок (відео)

Чоловіка били до втрати свідомості.

У Києві компанія чоловіків побила водія трамвая, бо він відмовився продовжувати рух, поки всі пасажири не будуть у захисних масках. Про подію повідомляє в соцмережі dtp.kiev.ua і наводить відео побиття, передають Патріоти України.

На прохання водія і кондуктора трамвая одягнути маски компанія відмовила в грубій формі, а потім накинулися з кулаками на водія. «Водій спробував нормально пояснити, що якщо вони не одягнуть маску, то він далі продовжувати рух не має право, і трамвай буде стояти, поки не приїдуть копи. На це компанія відреагувала вкрай агресивно, і накинулася з кулаками на водія. Побили його сильно», - повідомляє видання.

Побитого непритомного водія забрала карета «швидкої». Поліцейські порушників не затримали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...