Карантин перетворив Волочкову на бомжа: Квартиру скандальної балерини виставили на продаж за борги

У Санкт-Петербурзі ж у Анастасії Волочкової знаходиться шикарна квартира, яка була їй подарована мільярдером Сулейманом Керімовим.

У ЗМІ з'явилася інформація, що діва російського шоу-бізнесу Анастасія Волочкова має величезні борги. Причому їх розмір настільки великий, що її пітерську квартиру виставили на продаж. У програмі «Зірки зійшлися» на телеканалі НТВ балерина з сумом зізналася, що під час пандемії її борги неабияк збільшилися, передають Патріоти України.

Також вона розповіла, що їй доводиться платити дуже великі суми за ЖКГ. Наприклад, за будинок в Новахово, де вона живе, їй приходили рахунки за комуналку в розмірі 60 000 рублів щомісяця. Волочкова протягом 4 років платила дану суму, але на 5-й рік вирішила разом з сусідами домогтися зміни керуючої компанії. Після цього суми істотно знизилися. У Санкт-Петербурзі ж у Анастасії Волочкової знаходиться шикарна квартира, яка була їй подарована мільярдером Сулейманом Керімовим. З ним вона прожила майже три роки. У Пітері балерина більше не живе, але кожен місяць на ту квартиру приходить немаленька комуналка - 20 000 рублів на місяць. Тому доцільно в кризових умовах позбутися від такої нерухомості і закрити свої борги.
Волочкова також з гіркотою помітила, що в Росії всі хочуть нажитися. В результаті у неї накопичився борг перед КК за квартиру в Санкт-Петербурзі більше 1 мільйона рублів. При цьому на прохання про надання документів, де б зазначалося, на що витрачалися гроші КК, відповіли відмовою. Петербурзьку квартиру спочатку планувалося здавати, але страх, що там все зіпсують, змусив Волочкову зважитися на продаж. Їй вже пропонували за квартиру 130 мільйонів рублів, але вона відповіла відмовою. Але з однією річчю з тієї квартири вона ні за що не розлучиться - з лампою, виконаною у формі гусака (її приблизна вартість 700 000 євро). Ця лампа дорога Волочковій як нагадування про щасливі часи, прожиті разом з Керімовим.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...