Карантин спричинив у столиці транспортний колапс (відео)

Зневірені люди не можуть нікуди доїхати.

Київ 22 березня потрапив в "червону" зону і через це в транспорт пускають певну кількість людей. У Києві в районі Окружної дороги стався транспортний колапс. Про це розповіли на сторінці Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.

Поліція штрафує водіїв маршруток через велику кількість людей в них, тому водії інших автобусів вирішили не зупинятися на інших зупинках. Доведені до відчаю люди не можуть нікуди виїхати.

"Зі слів автора, поліція штрафує водіїв маршруток, у яких заповнено 50% місць в салоні. Через це водії інших маршруток просто не зупиняються на зупинках. А через це люди не можуть виїхати з зупинок. Відбувається те, що відбувається", - сказано в повідомленні на сторінці.

Обережно, на відео присутня нецензурна лексика.

В коментарях українці відреагували на ситуацію в Києві.

  • Поки наші люди не почнуть з себе, нічого не зміниться!
  • І правильно роблять. А що краще, коли забита маршрутка і половина без масок?
  • І правильно. Ура. Чому в міському транспорті є обмеження, а маршруткам пох. Взагалі треба прибрати це убозтво. Повинен бути тільки міському транспорт.
  • І вам всім це подобається? Підгузники на обличчі? Порушення Конституційних прав людини?
  • Та ви зніміть цей лохдаун. Люди хочуть їздити, ходити, гуляти. Зніміть маски.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...