Карантин так карантин: Парк Вічної Слави дезинфікують кожні 30 хвилин

Працівники у спеціальних захисних костюмах дезінфікують алею і підходи до пам'ятника.

Парк Вічної Слави в Києві, де 9 травня вшановують пам'ять загиблих у Другій світовій війні, відкритий, але з певними карантинними обмеженнями, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Під'їзд до парку перекритий з різних боків і там стоїть поліція, пропускають тільки пішки. Площа Слави має фільтраційні коридори, де людей розподіляють на різні входи і пропускають по черзі, щоб не було скупчення.

Щопівгодини на алею виходить група у спеціальних захисних костюмах, яка дезінфікує алею і підходи до пам'ятника.

Ситуація у парку спокійна, усі намагаються дотримуватися карантинних вимог.

В Україні 9 травня очікується близько 290 заходів із покладанням квітів і 50 автопробігів. Порядок охоронятимуть понад 6,9 тисячі поліцейських та понад 1,4 тисячі військовослужбовців Нацгвардії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...