Карантин так карантин: Україна виступила на "Євробаченні-2020" онлайн (фото, відео)

Традиційного голосування за учасників під час онлайн-трансляції не проводилося.

12 травня о 22:00 за київським часом відбувся перший онлайн-півфінал Євробачення-2020. Концерт транслювався на офіційному каналі "Євробачення" на YouTube, передають Патріоти України.

Учасники виступали в тому порядку, в якому вони повинні були вийти на сцену в Роттердамі. Так, у першому півфіналі виступили такі країни: Україна, Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Північна Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль і Бельгія.

Традиційного голосування за учасників під час онлайн-трансляції не проводилося.

Через п'ять номерів почалися включення представників країн, які передавали привіт з самоізоляції. Так, наприклад, представники Росії Little Big виконали пісню Uno на піаніно та гітарі.

Little Big

Представниця Австралії

Соліст литовського гурту The Roots

Потім знову продовжили транслювати відео виступів інших учасників. Після чого було опитування: учасники повинні були відповісти, які пісні в історії "Євробачення" їх вразили найсильніше.

У другій половині концерту організатори зробили включення з блогерами, яким дали можливість обговорити конкурс. Наприклад, на екрані з'явилася австралійсько-американська пара трансвеститів Nova і Olympia.

Nova і Olympia

Представники України Go_A з'явилися на сцені на 1:10:14 хвилині шоу. Гурт виконав пісню "Соловей".

Go_A

У кінці концерту показали відео, зняті вдома в глядачів "Євробачення": шанувальники співали конкурсні пісні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...