Карантин, так карантин: За перевезення "стоячих" пасажирів у Хмельницькому судили водія автобусу

Хмельницький міськрайонний суд визнав водія винним у скоєнні адміністративного правопорушення. Проте він постановив закрити справу, обмежившись усним зауваженням.

Днями Хмельницький міськрайонний суд визнав винним водія автобуса, який здійснює пасажирські перевезення, у порушенні правил карантину. Але орган правосуддя вирішив його не штрафувати. Про це свідчить постанова від 3 листопада, передають Патріоти України.

За її тестом, до адміністративної відповідальності притягнули водія автобуса «Mercedes-Benz Sprinter», який у Хмельницькому здійснює пасажирські перевезення за маршрутом «Катіон-Книжківці». На вулиці Толстого 14 серпня о 12:20 співробітники поліції виявили, що у цьому громадському транспорті кількість пасажирів перевищувала кількість сидячих місць. Однак у постанові не вказано, на скільки саме.

Тому на водія правоохоронці склали протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил щодо карантину людей).

На судове засідання чоловік не з’явився. Тому справу розглядали без його присутності. Проте він вказав у складеному на нього адмінпротоколі, що пасажири відмовлялися покидати автобус і не реагували на зауваження.

Таким чином Хмельницький міськрайонний суд визнав водія винним у скоєнні адміністративного правопорушення. Проте він постановив закрити справу, обмежившись усним зауваженням.

Наразі ця постанова не набула остаточної законної сили, адже вона може бути оскаржена впродовж десяти днів з дати її винесення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...