Карантин в Україні може тривати два роки, - Шмигаль

У зв'язку з цим в Кабміні визначили три режими обмежень...

Два найближчі роки Україні доведеться жити в умовах карантину різного ступеня строгості. Залежно від епідемічної ситуації уряд буде вводити той чи інший режим обмежень. Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

"Сьогодні у нас офіційно зареєстровано більше 400 000 безробітних. Однак розрахунково ми виводимо більше 2 мільйонів людей, які або втратили роботу, або перебувають у тимчасових вимушених відпустках, або це так зване приховане безробіття", - заявив глава українського уряду.
При цьому Шмигаль зазначив, що в умовах карантину різного ступеня строгості жителям України доведеться прожити наступні два роки. У зв'язку з цим в Кабміні визначили три режими обмежень - червоний, помаранчевий і жовтий.
"Жовтий - коли ситуація помірна і ми можемо відпускати основні галузі, і працювати в дуже м'яких умовах карантину. Помаранчевий - це якщо кількість хворих починає рости, і, припустимо, в окремому регіоні вже є один або два летальних випадки. Тоді ми цей регіон локалізуємо і закриваємо. Червоний - це lockdown, коли регіон або країна фактично закриваються повністю, як зараз", - зазначив прем'єр.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...