Карати на раз-два, або Кремль буде в шоці: Нардеп розповів, як відбити у Путіна бажання роздавати паспорти українцям

Україні потрібно жорстко відреагувати на загрозу агресора Путіна масово роздавати паспорти РФ українцям.

Про те, що потрібно зробити Києву у відповідь на небезпечну провокацію, розповів в Facebook депутат Верховної Ради Борислав Береза, передають Патріоти України.

27 квітня Путін раптово заявив, що подумує про спрощення надання громадянства РФ не тільки жителям Донбасу, а й взагалі всім українцям. Його слова викликали ажіотаж. Береза впевнений, що відповідь на це повинна бути дуже жорсткою."Предупрежден - значит вооружен. Видимо, придется вносить изменения в Конституцию Украины. Всего одну статью, суть которой гласит о том, что получение российского гражданства автоматически лишает его носителя украинского гражданства. А что делать? Украина обязана защищаться. И в правовом поле тоже", - поділився ідеєю депутат.

Крім того, він запропонував також ввести візовий режим з РФ і обмежити термін перебування росіян на українській території 14 днями в році. "Надо сделать максимально некомфортной жизнь тех, кто хочет паспортину с двуглавой курицей. Есть гражданство России - забудь о пенсиях, льготах, получи дополнительные налоги на всю собственность и т.д.", - пояснив свої ідеї Береза.

Він висловив упевненість, що у Ради вистачить голосів для цих законопроектів. На критику таких нововведень іншими країнами, на його думку, Києву не варто звертати уваги. "Всем, кто из-за рубежа выскажет свою глубокую озабоченность тем, что будет делать Украина, можно порекомендовать обратиться к Путину. Он с 2014 года плюет на всю европейскую глубокую озабоченность и искреннее беспокойство по поводу аннексии Крыма и оккупации Донбасса. Но реагировать нам надо", - підкреслив нардеп.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...